2023-01-03

Šią savaitę darbą pradeda naujoji bendrovės „Vilniaus vandenys“ Organizacijos vystymo skyriaus vadovė Aistė Orševskienė. Naujoji bendrovės vadovų komandos narė įmonėje bus atsakinga už personalo politikos vystymą, vidinės kultūros kūrimą, atviro dialogo tarp vadovų ir darbuotojų užtikrinimą, naujų vandentvarkos specialistų paiešką ir ugdymą.

Aistė Orševskienė iki šiol personalo valdymo žinias gilino ir profesinę patirtį kaupė įmonėse „Lietuvos draudimas“, „ESO“, vėliau ketverius metus vadovavo AB „Vilniaus šilumos tinklai“ personalo skyriui, kur buvo atsakinga už personalo valdymo strategijos kūrimą ir įgyvendinimą, darbo užmokesčio sistemos, darbuotojų veiklos valdymo proceso kūrimą, diegimą ir vystymą, organizacinės kultūros ir mikroklimato formavimą bei puoselėjimą.                      

„Mūsų bendrovės viena pagrindinių strateginių krypčių yra nukreipta į įsitraukusius į veiklą darbuotojus, todėl dedame dideles pastangas siekiant išlaikyti ir nuolat tobulinti „Vilniaus vandenų“ organizacinę kultūrą. Džiaugiuosi, kad prie mūsų bendrovės vadovų komandos prisijungia savo srities profesionalė, kuri per savo karjeros metu ne tik sukaupė solidų personalo valdymo žinių bagažą, bet ir turi motyvacijos bei užsidegimo įgytas žinias pritaikyti mūsų organizacijoje“, – sako bendrovės „Vilniaus vandenys“ generalinis direktorius Saulius Savickas.

Aistė Orševskienė Mykolo Romerio universitete yra įgijusi Teisės ir valdymo magistro laipsnį bei šiuo metu savo sukauptas žinias gilina ISM Vadovų magistrantūros studijose.

„Džiaugiuosi, jog nauji metai simboliškai prasideda naujais profesiniais iššūkiais, kuriuos priimu su drąsa ir nekantrumu. „Vilnius vandenys“ yra į darbuotojus orientuota organizacija, todėl prisijungdama prie šios komandos sieksiu ne tik išlaikyti aukštus šios įmonės kultūros standartus, bet ir ambicingai juos tobulinti“, – sako naujoji bendrovės Organizacijos vystymo skyriaus vadovė Aistė Orševskienė.

Bendrovė „Vilniaus vandenys“ yra didžiausia vandentvarkos bendrovė Lietuvoje, kurioje dirba daugiau nei 600 darbuotojų. Įmonė tiekia geriamąjį vandenį ir tvarko nuotekas 272 tūkst. klientų Vilniuje bei Vilniaus, Švenčionių ir Šalčininkų rajonuose.