2023-04-11

Bendrovė „Vilniaus vandenys“ perspėja gyventojus ir ragina būti atsargiais – paskutinėmis dienomis bendrovė sulaukė informacijos iš gyventojų dėl įtartinų ir „Vilniaus vandenų“ darbuotojais save įvardinusių asmenų kreipinių.

Raginame visus gyventojus būti atsargiais ir į namus neįsileisti žmonių, dėl kurių tapatybės kyla klausimų.

Į ką reiktų atkreipti dėmesį:

  • Visi „Vilniaus vandenų“ darbuotojai bei bendrovės rangovai turi darbuotojo pažymėjimus, kuriuos visada galite paprašyti parodyti.
  • Visi „Vilniaus vandenų“ darbuotojai bei bendrovės rangovai atvykimą pas klientus derina iš anksto. Retais atvejais bendrovės atstovai gali atvykti ir iš anksto nesusitarę (jei atlieka darbus šalia). Tokiais atvejais visada paprašykite atvykusio atstovo parodyti darbo pažymėjimą.
  • „Vilniaus vandenų“ darbuotojai dėvi specialias uniformas, ant kurių galite pamatyti bendrovės logotipus. Bendrovės rangovų atstovai dėvi uniformas, ant kurių „Vilniaus vandenų“ logotipo nėra.
  • Skaitiklių keitimai klientų butuose gali būti vykdomi tokia tvarka: bendrovės atstovai skambina klientui ir suderina tinkamą vizito laiką; klientas skambina bendrovės atstovui ir suderina tinkamą vizito laiką; gyventojai apie planuojamus darbus randa informaciją laiptinės skelbimų lentose, pašto dėžutėse – paskambina bendrovės atstovui ir suderina konkretų vizito laiką.
  • Primename, jog kilus klausimų dėl bendrovės atstovo tapatybės, visada galite susisiekti su bendrovės aptarnavimo centro darbuotojais ir pasitikslinti informaciją apie bendrovės atstovo vizitą. Taip pat, informaciją apie planuojamas vandens skaitiklių patikras ir keitimus galite rasti specialiame žemėlapyje ČIA.