2018-02-19

Nuo vasario 19 dienos „Vilniaus vandenys“ kviečia klientus naudotis atnaujinta ir patogesne e. savitarnos svetaine. Joje – galimybė patogiai deklaruoti skaitiklių rodmenis, atnaujinti savo kontaktus bei matyti savo mokėjimų istoriją.

Atsiskaityti už suteiktas paslaugas klientai gali naudodamiesi elektronine bankininkyste arba „Mano gilė“ ir „Viena sąskaita“ paslaugomis.

Naujoji e. savitarna – pirmasis žingsnis link elektroninio klientų aptarnavimo.

Kaip prisijungti?

Prisijungti prie savitarnos galite adresu https://savitarna.vv.lt arba iš „Vilniaus vandenų“ interneto svetainės pagrindinio puslapio, paspaudus ant savitarnos ikonos dešiniajame viršutiniame kampe.

Saugiam prisijungimui naudokitės kliento kodu ir slaptažodžiu, mobiliuoju parašu arba identifikuokite save per el. bankininkystę.

Primename apie pagrindines e. savitarnos funkcijas, kuriomis galite naudotis šiuo metu:

Jei norite deklaruoti skaitiklių rodmenis už einamąjį mėnesį ir sumokėti už praėjusį (mokėjimo pranešime nurodytą sumą), prašome atlikti šiuos žingsnius:

Deklaravimas: spauskite „Deklaruoti“ pagrindiniame e. savitarnos puslapyje arba „Deklaravimas“ šoniniame meniu. Suvedus rodmenis deklaravimo lentelėje, spauskite „Deklaruoti rodmenis“. Jūsų suvesti rodmenys bus išsaugoti, o už šiuos rodmenis sumokėsite kitą mėnesį pagal pateiktą mokėjimo pranešimą.

Apmokėjimas: spauskite „Mokėti“ ir pasirinkite Jums tinkamiausią apmokėjimo būdą (e. bankas, „Mano gilė“ arba „Viena sąskaita“), susiraskite „Vilniaus vandenų“ apmokėjimo formą, joje įveskite tik mokėtiną sumą ir spauskite „Mokėti“. Rodmenų vesti nereikia – juos jau suvedėte e. savitarnoje ir už juos sumokėsite ateinantį mėnesį pagal pateiktą Mokėjimo pranešimą.

Jei norite deklaruoti ir sumokėti iškart, spauskite „Mokėti“, pasirinkite Jums tinkamiausią apmokėjimo būdą (e. bankas, „Mano gilė“ arba „Viena sąskaita“), susiraskite „Vilniaus vandenų“ apmokėjimo formą, joje suveskite skaitiklių rodmenis ir spauskite „Apmokėti“.

Ateityje e. savitarnos svetainėje įdiegsime daugiau patogių įrankių. Galėsite pačioje e. savitarnoje sumokėti už suteiktas paslaugas, užsisakyti papildomas ar koreguoti turimas paslaugas, elektroniniu būdu pasirašyti ir pateikti dokumentus, rezervuoti specialisto atvykimo laiką ar registruoti gedimus.

Linkime sėkmės naudojantis atnaujinta e. savitarna! Taip pat kviečiame pasidalinti savo pastebėjimais apie naująją sistemą, kad galėtume ją toliau tobulinti. Jūsų grįžtamojo ryšio lauksime el. paštu info@vv.lt.