2023-07-05

Artėjant vienam svarbiausių ir didžiausių Lietuvos istorijos renginių, NATO viršūnių susitikimui, bendrovė „Vilniaus vandenys“ dalinasi aktualia informacija apie įmonės darbo organizavimą š. m. liepos 10-14 dienomis.

Informuojame, jog liepos 10-14 dienomis, dėl NATO viršūnių susitikimo metu galiosiančių eismo ribojimų, bendrovė „Vilniaus vandenys“ klientus bus pasirengusi aptarnauti patogesniu ir greitesniu būdu: nuotoliniais susisiekimo su bendrove kanalais: telefonu 19118, gedimų registravimo atvejais – 8 800 10880, el. paštu, interneto svetainės „live chat“ platformoje ar užpildžius užklausos formą https://www.vv.lt/susisiekite-su-mumis/uzklausa/. Liepos 10-14 dienomis bendrovės „Vilniaus vandenys“ klientų aptarnavimo skyriai, esantys Spaudos g. 8-1 ir Konstitucijos pr. 3, nedirbs.

Taip pat informuojame, kad liepos 7-14 dienomis „Vilniaus vandenų“ savitarnos sistema jungiantis iš užsienio šalių bus nepasiekiama. Šalto vandens skaitiklių rodmenų deklaravimą bei apmokėjimą už bendrovės suteiktas paslaugas maloniai prašome planuoti nuo liepos 15 d.

Apie NATO viršūnių susitikimo savaitės metu sostinėje galiosiančius pokyčius ir eismo ribojimus kviečiame skaityti Vilniaus miesto savivaldybės internetinėje svetainėje ČIA.

Dėkojame klientams už kantrybę ir kartu nekantriai laukiame istorinės šalyje artėjančios NATO viršūnių susitikimo savaitės!