2023-11-09

Informuojame, kad naktį iš lapkričio 9-osios į 10-ąją magistralinio vandentiekio remonto darbai Pilaitėje bus tęsiami. Juos turime atlikti, nes atkasus vandentiekio avarijos vietą paaiškėjo, kad magistralinio vandentiekio sutvarkymui reikės papildomų darbų, kad būtų galima užtikrinti patikimą vandens tiekimą ateityje.

Atliekant remonto darbus vandens tiekimas Pilaitėje bus laikinai sustabdytas nuo lapkričio 9 d. 22 val. Iki lapkričio 10 d. 7 val. ryto.

Gyventojų prašome iš anksto pasirūpinti vandens atsargomis, kad jų užtektų iki ryto. Taip pat primename, kad esant vandens poreikiui, Pilaitės gyventojai gali atvykti prisipildyti vandens talpų į Mažvydo g. 9 ir Vydūno g. 17A atgabentas vandens cisternas.  

Žmonėms, turintiems judėjimo negalią ir vyresnio amžiaus žmonėms, daugiavaikėms šeimoms ir žmonėms, turintiems naujagimių, taip pat sergantiems žmonėms vandenį smulkiose tarose pristatysime iki namų durų. Jei turite tokį poreikį, prašome susisiekti su mūsų kontaktų centru telefonu 19118.

Nuoširdžiai atsiprašome gyventojų už patiriamus nepatogumus. „Vilniaus vandenys“ deda visas pastangas, kad vandens tiekimas būtų atstatytas kuo greičiau – tam yra pasitelktos didelės organizacijos darbuotojų ir rangovų pajėgos.

Apie visus tolimesnius veiksmus, galinčius turėti įtakos vandens tiekimui, klientai bus informuoti trumposiomis žinutėmis. 

Atjungto vandens zonas klientai gali sekti interaktyviame žemėlapyje:  Vandens atjungimai ir gedimai – Vilniaus vandenys (vv.lt) 

Mokymo, ugdymo, gydymo, veterinarijos įstaigos papildomai vandeniu bus aprūpinamos.
 
Po vandentiekio tinklo gedimo ir vandens tekėjimo krypčių bei greičių vamzdynuose pasikeitimų galimi laikini vandens kokybės svyravimai. Visas rekomendacijas kviečiame skaityti čia. 
 
Susisiekti su mumis ir pranešti apie vandens slėgio ar kokybės sutrikimus, atstačius vandens tiekimą, galite el. paštu info@vv.lt, tel. nr. 19118 arba 8 80010880.