2022-11-15

Bendrovė „Vilniaus vandenys“ informuoja, kad atnaujino nuotekų išvežimo paslaugą, kuri dabar bus teikiama su papildomais funkcionalumais.

Iki šiol klientams, neprisijungusiems ar neturintiems galimybės prisijungti prie centralizuotų nuotekų tinklų, bendrovė teikė nuotekų išvežimo paslaugą 5 m3 talpos automobiliu, taigi, tai atitiko tik dalies klientų poreikius. Nuo šiol, atsižvelgdama į klientų pageidavimus ir lūkesčius, bendrovė siūlo:

  • Nuotekų išvežimą su plovimu (kai nuotekų kaupimo rezervuaras išplaunamas aukšto slėgio vandens srove). Tai ypač aktualu gyventojams, turintiems įrengtus valymo įrenginius ir siekiantiems juos tinkamai prižiūrėti.
  • Vienu reisu išvežamą didesnį nuotekų kiekį (iki 10 m3).
  • Galimybę, esant poreikiui, panaudoti 3,5 m aukščio ir 3 m ilgio teleskopinę siurbimo žarnos strėlę (pvz., aukštos tvoros atveju, kuomet per tvorą sudėtinga rankomis perkelti siurbimo žarną, šviežiai pasėta žolė ir panašios situacijos, kai siurbimo žarna negali gulėti ant žemės).

Atkreipiame dėmesį, jog užsakydami nuotekų išvežimo paslaugą iš bendrovės „Vilniaus vandenys“ gyventojai gali būti tikri dėl tinkamo ir reglamentuoto nuotekų utilizavimo ir dėl skaidraus apmokėjimo už paslaugą (už suteiktas paslaugas išrašomas mokėjimo pranešimas arba PVM sąskaita faktūra).

Gyventojai atnaujintą nuotekų išvežimo paslaugą gali užsisakyti el. paštu info@vv.lt, telefonu 19118 arba atvykus į „Vilniaus vandenų“ klientų aptarnavimo skyrių (Konstitucijos pr. 3 arba Spaudos g. 8-1).

Detalesnę informacija apie paslaugą ir jos kainas rasite:

GYVENTOJAMS,

ĮMONĖMS.