2018-08-07
„Vilniaus vandenys“ gerbia savo klientus, todėl jų asmens duomenų saugumas ir privatumas yra vienas svarbiausių mūsų prioritetų.
Siekiant tinkamai užtikrinti asmens duomenų apsaugą, klientams, kurie su „Vilniaus vandenimis“ nuo 2017 metų gegužės mėnesio yra pasirašę naujas sutartis, asmeninius mokėjimo pranešimus (su vardu ir pavarde) siųsime jau rugpjūčio mėnesį.
Likusius klientus, kurie nėra pasirašę naujų sutarčių, kviesime persirašyti sutartis ir artimiausiu metu jiems taip pat pradėsime siųsti asmeninius mokėjimo pranešimus.
Visa informacija apie tai, kaip, kokia apimtimi ir kokiu tikslu tvarkome klientų duomenis, pateikiama „Vilniaus vandenų“ Privatumo politikoje, kuri viešai skelbiama mūsų internetinėje svetainėje, skiltyje ASMENS DUOMENŲ APSAUGA. Kviečiame susipažinti su šiuo dokumentu ir, kilus klausimų, susijusių su asmens duomenų apsauga, kreiptis į duomenų apsaugos pareigūną el. paštu asmensduomenys@vv.lt. Taip pat visais klausimais galite kreiptis el. paštu info@vv.lt arba trumpuoju telefonu 1889.